Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 02:58
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 ноября 2011, 09:47

У Житомирі відбулась звітно-виборча конференція міської ради ветеранів

онференція розпочалась з привітання учнів Житомирської гуманітарної гімназії № 23 ім. М.Й. Очерета, які представили вірші та
15 листопада 2011 року, міська рада ветеранів на чолі з головою А.Т. Трещовим обговорювали результати роботи за останні чотири роки. Виступаючі вказали на труднощі, з якими ветерани зустрічаються у повсякденному житті, річниці, які ветерани відсвяткували за цей період, а також співпраця з міською владою. В конференції взяли участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради П.І. Закусило та начальник управління праці та соціального захисту населення Л.В. Петренко.

Конференція розпочалась з привітання учнів Житомирської гуманітарної гімназії № 23 ім. М.Й. Очерета, які представили вірші та пісні в честь ветеранів.

Важливими датами, які рада ветеранів відсвяткувала з міської радою та жителями міста, за період з 2007 по 2011 рік стали 65-а річниця звільнення м. Житомира і України від фашистських загарбників, 65-річчя перемоги у Великій Вітчизняній війні, 70-річчя початку Великої Вітчизняної війни і партизанського руху в Україні, 20-а річниця Незалежності України.

В часи непростих політичних перепитій, що відбуваються в суспільстві, міська рада ветеранів виступає за консолідацію та співпрацю різних політичних сил задля однієї мети – поліпшення умов життя всіх громадян і, зокрема, ветеранів.

житомир ньюс
Погода, Новости, загрузка...