Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 15:58
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

7 октября 2019, 12:50

У Попільнянському районі на коліях травмовано чоловіка: потерпілий у реанімації

7 вересня близько півночі до поліції зателефонувала чергова по станції «Попільня», яка повідомила, що на посадочній платформі «Чернявка» потяг збив людину.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Попільнянського відділення поліції. Попередньо встановлено, що 56-річний водій пасажирського потягу, рухаючись між станціями Фастів та Попільня, помітив між коліями предмет, схожий на лежачу людину. Керманич застосував екстрене гальмування поїзду, однак зіткненню з чоловіком запобігти не вдалося.

У подальшому потерпілого, 55-річний чоловіка, госпіталізували до Попільнянської лікарні. Нині він перебуває у реанімаційному відділенні без свідомості.Водночас поліція встановлює усі причини та обставини події у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) КК України.
Погода, Новости, загрузка...