Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 14:53
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

9 октября 2019, 12:54

В Житомирській області чоловік наразив на небезпеку рідних, принісши страшну знахідку додому

Тільки за минулий тиждень жителі області знайшли 6 мін та снарядів часів ІІ Світової війни. В одному з випадків 45-річний коростенець наразив на небезпеку рідних, принісши знахідку додому. Тим часом поліцейські проводять профілактичні заходи для виявлення та вилучення зброї з незаконного обігу та закликають громадян скористатися можливістю добровільно здати небезпечні предмети та речовини.

З початку жовтня правоохоронці проводять заходи, направлені на припинення незаконного обігу зброї, боєприпасів та вибухових речовин. Упродовж цього місяця вони ведуть додаткову роз’яснювальну роботу серед населення, закликаючи добровільно роззброїтися. Разом з тим, поліцейські перевіряють наявну інформацію про незаконне зберігання заборонених і небезпечних предметів, проводять огляди домогосподарств, підозрілих транспортних засобів тощо.
Погода, Новости, загрузка...