Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 21:28
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

13 октября 2019, 15:07

В пункті пропуску «Виступовичі» виявлено іноземця, що перебуває в міжнародному розшуку

10 жовтня зранку, на в’їзд в Україну в пункт пропуску «Виступовичі», що на українсько-білоруському кордоні, прибув автомобіль марки «Мерседес». Під час оформлення одного з пасажирів легковика, громадянина Республіки Молдова, відбулося спрацювання бази даних міжнародної кримінальної поліції «Інтерпол».

Відповідно до облікових даних чоловік, 1981 року народження, перебуває в міжнародному розшуку за вчинення низки кримінально-караних дій на території Молдови.
Прикордонники відділу «Овруч», отримавши підтвердження від співробітників Укрбюро Інтерполу в м. Київ про розшук чоловіка, зреагували миттєво – провели заходи щодо затримання злочинця та інформування компетентних органів.

Наразі іноземця встановленим порядком передано співробітникам Національної поліції в Житомирській області для проведення відповідних слідчих дій.
Погода, Новости, загрузка...