Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:46
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

10 октября 2019, 13:20

До Дня українського козацтва та Дня захисника України у міській раді відкрилась художня виставка

Сьогодні, 10 жовтня, у міській раді відбулося відкриття виставки відомого українського художника Юрія Нагулка.

Від імені усіх присутніх секретар міської ради Наталія Чиж привітала Юрія Нагулка з подвійним святом – відкриттям виставки та 60-річним ювілеєм, який він святкує саме сьогодні.

"Щиро вітаємо Вас із Днем народження. Нам дуже приємно, що саме у міській раді відкрито виставку Ваших робіт. Бажаємо натхнення, здійснення усіх творчих задумів", - скзала Наталія Чиж.

Виставка робіт, присвячена Дню захисника України та Дню українського козацтва, є частиною майбутньої експозиції «Код нації», яку буде розгорнуто в Gnatyuk Art Center з 2 листопада по 15 грудня 2019 року.

Свої роботи представили сам митець Юрій Нагулко та власник Gnatyuk Art Center Олег Гнатюк.

«Кожна картина – це живописне втілення моїх філософських роздумів і спогадів. На багатьох полотнах є мої сестри й бабусі, мама і дід, батько, дружина, та й я сам. І навіть випадково зустрінуті люди можуть раптом оселитися на новому полотні, що часто стає загадкою для мене самого: чому саме той? Відповіді на це не шукаю; вона-бо в кожного своя. Та духовний світ насправді дотичний до матеріального», - зазначає автор карти Юрій Нагулко.

Довідково: Юрій Нагулко – представник школи гуманістичного живопису. На його рахунку 40 персональних і 30 групових виставок. Роботи художника були представлені в Metropolitan Museum of Art, National Arts Club, Українському Домі та Українському музеї в Нью-Йорку, арт-форумі «Art-Basel/Miami», Українському культурному центрі в Парижі, а також знаходяться в Національному Львівському музеї імені Андрія Шептицького, Харківському художньому музеї, Музеї книги і друкарства України, Музеї Пересопницького Євангелія.
Погода, Новости, загрузка...