Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 10:31
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 октября 2019, 13:22

В Житомирській області за добу - 12 пожеж

"Трагічний випадок трапився в с. Двірець Житомирського району. Пожежа виникла в літній кухні. Під час її гасіння було виявлено тіло власниці – 1959 року народження. Ймовірна причина загибелі людини – несправність пічного опалення. Наразі встановлюються остаточні обставини надзвичайної події", - поінформували в райдержадміністрації.

Вогонь знищив господарські споруди в селах Глибочиця Житомирського та Нові Білокоровичі Олевського районів. Палала господарча будівля й у с. Нова Романівка Новоград-Волинського району. Вогнем знищено 1 м² та пошкоджено 10 м² дерев’яного перекриття. А в смт Мар’янівка Баранівського району вогонь спопелив сінник та 7 тон сіна.

Не обійшлося без пожеж на відкритих територіях. Виникло займання сміття у Бердичеві, в селах Лутівка Радомишльського та Глибочиця Житомирського районів. Загальна площа гасіння склала 845 м².

Саме недбалість громадян є основною причиною виникнення пожеж. Тому управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації закликає жителів області не нехтувати правилами пожежної безпеки, а саме: слідкувати за справністю пічного опалення; не користуватися несправними побутовими приладами; не перевантажувати електромережу; у разі виходу із приміщення не залишати увімкненими телевізори, праски, обігрівачі; не курити у приміщеннях; не залишати малолітніх дітей без нагляду та не дозволяти їм бавитися сірниками!

Пам'ятайте! Лише виконання елементарних правил пожежної та власної безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню!
Погода, Новости, загрузка...