Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 16:41
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 октября 2019, 17:47

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Білорусь в Україні надіслав меру Житомира лист-подяку

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Білорусь в Україні Ігор Сокол надіслав Житомирському міському голові Сергію Сухомлину лист, у якому подякував за організацію та проведення у Житомирі ІІ Форуму регіонів України та Республіки Білорусь.

Нагадаємо, 3-4 жовтня 2019 року у Житомирі проходив ІІ Форум регіонів України та Республіки Білорусь.

Участь у пленарному засіданні Другого форуму регіонів, яке відбулося 4 жовтня, взяли – Президент України Володимир Зеленський та Президент Республіки Білорусь Олександр Лукашенко.

В рамках Форуму було підписано 15 документів про співробітництво між регіонами та встановлення партнерства на рівні окремих міст України і Білорусі. Зокрема, 3 жовтня, в рамках Другого форуму регіонів України та Білорусі, відбулося підписання договору щодо закупівлі для Житомира 49 нових тролейбусів виробництва компанії «Белкомунмаш».

Понад 60 українських та білоруських виробників представили свою продукцію та товари на Ярмарку продукції та виробів декоративно-прикладного мистецтва України та Республіки Білорусі.

А на виставці великогабаритної техніки було представлено більше 70 одиниць техніки.

Під час Форуму на Ярмарку продукції та виробів декоративно-прикладного мистецтва свою майстерність продемонстрували кращі народні колективи Республіки Білорусь та Житомира, чим викликали немалий інтерес серед мешканців та гостей міста.

Другий Форум регіонів України та Республіки Білорусь став важливою двосторонньою подією та засвідчив наявність резервів для подальшого розвитку добросусідських відносин між Україною та Республікою Білорусь в економічній, політичній та культурно-гуманітарній сферах співробітництва.
Погода, Новости, загрузка...