Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 14:21
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

15 октября 2019, 20:36

В Житомирській області продовжують гасити займання сухої трави та сміття

Упродовж минулої доби пожежно - рятувальні підрозділи області гасили 12 займань сухої трави та сміття. Горіло сухотрав'я у смт Хорошів, в селах Білоцерківка Бердичівського, Оліївка й Корчак Житомирського, Пилиповичі Радомишльського, Вороневе Коростенського та Дідківці Чуднівського районів. Загальна площа гасіння склала 11 гектарів.

Крім цього, вигоріло сміття на загальній площі 1 тис. 108 м². Сталися загоряння у Житомирі, Бердичеві та в с. Кичкирі Радомишльського району.

Практично всі пожежі виникли через людський фактор. Тому управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації вкотре наголошує на важливості дотримання громадянами правил пожежної безпеки.

Пам'ятайте! Кинутий необачно сірник, недопалок, випалювання сухої трави й сміття з порушенням правил пожежної безпеки призводять до займання, а потім поширення пожеж на значних відкритих територіях!
Погода, Новости, загрузка...