Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 18:52
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

16 октября 2019, 13:11

Військовослужбовців та їх родини запрошують безкоштовно відвідати Замок «Радомисль»

Історико-культурний комплекс «Замок-музей Радомисль» запрошує військовослужбовців, їх родини та вихованців військових навчальних закладів відвідати безкоштовні екскурсії з аудіогідами музею українських домашніх ікон та Замку «Радомисль».

Тут знаходяться унікальні ікони, що сотню років тому були в українських домівках, а також предмети старожитностей, зібрані з різних куточків України. Значення такого музею для України неможливо переоцінити. Тільки тут можна побачити величезний духовний та культурний пласт українського народу, який не описаний в книжках та монографіях, про який не відзнято фільм.

Під час туру з аудіогідом, кожен відвідувач зможе самостійно рухатись за допомогою карти, прослуховуючи при цьому інформацію про локації та об’єкти за допомогою аудіогіда.

Проєкт реалізований за підтримки Українського Культурного Фонду.

Записатися на екскурсію та детальну інформацію можна отримати з телефоном 0688670250, або пишіть на електронну пошту radozamok.museum@gmail.com.
Погода, Новости, загрузка...