Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 02:31
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 октября 2019, 07:53

За результатами земельних торгів, проведених з початку року, місцеві бюджети Житомирщини отримають понад 4 млн гривень

Упродовж дев’яти місяців 2019 року Головне управління Держгеокадастру у Житомирській області на земельних торгах реалізувало 40 прав оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності. Землі загальною площею 1 000,86 га передано в оренду терміном на 7 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

За підсумками земельних торгів розмір річної орендної плати за всі земельні ділянки збільшився з 1 млн 195 тис. грн до 4 млн 55 тис. грн. Кошти щорічно надходитимуть до місцевих бюджетів регіону.

Стартовий розмір річної орендної плати був встановлений на рівні 8% від нормативної грошової оцінки. Найвищі показники орендної ставки у відсотках від нормативної грошової оцінки земельної ділянки зафіксовано в Овруцькому районі на території Невгодівської сільської ради (460,51%) та у Ружинському районі на території Дерганівської сільської ради (168,50%).
Погода, Новости, загрузка...