Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:13
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 октября 2019, 11:48

За добу вогнеборцями області ліквідовано три загоряння сухої рослинності та два – сміття

17 жовтня о 15:56 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння сухої рослинності поблизу с. Березівка Коростенського району. Через суху та вітряну погоду вогонь поступово розповсюджувався в бік населеного пункту.

На місці події рятувальники з’ясували, що на відкритій території горить суха рослинність на площі близько 2 га. Зусиллями бійців ДСНС о 20:22 пожежу вдалося ліквідувати, не допустивши збільшення її масштабів та розповсюдження на приватні домоволодіння, до яких залишалося близько 150 м. Загиблих та травмованих не має.

До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежної техніки.

Подібні два займання цьогорічного сухостою рятувальники гасили ще вчора у смт Народичі та м. Коростень. Загалом вогнем пройдено 4 га території.

До того ж, бійці ДСНС два рази залучалися до гасіння сміття в смт Попільня та м. Житомир. Вогнем знищено сміття на площі 301 кв. м.

Наразі остаточні обставини всіх пожеж встановлюються фахівцями.

Рятувальники закликають громадян неухильно дотримуватися правил пожежної безпеки під час прибирання присадибних ділянок, не випалювати сухостій та не розводити багаття у вітряну погоду.

У випадку виникнення будь-яких надзвичайних подій чи ситуацій терміново звертайтеся до Служби порятунку за номером «101».
Погода, Новости, загрузка...