Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 13:04
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 октября 2019, 08:03

На Житомирщині 524 претенденти подали заявки через LIFT на посади голів РДА

Упродовж 2 місяців на Житомирщині подали понад 500 заявок на посади голів райдержадміністрацій через проєкт «LIFT», який ініціював Президент Володимир Зеленський.

«Понад півтисячі заявок надійшло до проєкту LIFT від людей, які бажають змінити країну та Житомирщину. Вже мав співбесіди з 10 претендентами, 4 з яких отримали погодження й від Офісу Президента. Проєкт LIFT на Житомирщині набирає обертів і, впевнений, що вже невдовзі представимо нових очільників у районах – Коростенському, Житомирському, Чуднівському та Бердичівському» – запевняє голова Житомирської Віталій Бунечко.

Так, через проєкт LIFT на Житомирщині подали вже 524 заявки. Голова ОДА вже провів 10 співбесід із претендентами, далі вони мають пройти співбесіди в Офісі Президента. Чотири людини вже чекають на своє призначення на посади.

Процес відбору до призначення голів РДА не завершується. Всі охочі можуть відправити свою анкету за посиланням.

Нагадаємо, що наповнення керівних посад в районних державних адміністраціях відбувається саме через проєкт LIFT.

LIFT – це проєкт команди Президента України Володимира Зеленського, платформа, що дасть поштовх до нових змін у країні; нових людей на державні та соціальні проєкти, інноваційні ідеї та розробки, що сформують державу як зручний сервіс для кожного громадянина України.
Погода, Новости, загрузка...