Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 20:11
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 октября 2019, 15:30

На Житомирщині підозрюваного у вбивстві чоловіка поліція затримала… на кладовищі

Повідомлення про насильницьку смерть жителя Попільнянського району надійшло до поліції 10 жовтня. Правоохоронці швидко встановили особу ймовірно причетного до тяжкого злочину односельчанина загиблого, а 17 жовтня затримали його. Розслідування триває за фактом умисного вбивства з корисливих мотивів.

Тіло 55-річного жителя с. Паволочі з ознаками насильницької смерті було виявлено на ліжку у власному будинку. За висновком судово-медичної експертизи, смерть чоловіка настала внаслідок відкритої черепно-мозкової травми від удару тяжким предметом.

Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У рамках досудового розслідування поліцейські здійснили комплекс необхідних для розкриття зухвалого злочину заходів.

– Уже у ході першочергових слідчих дій було визначено коло осіб, які ймовірно могли бути причетними до вбивства чоловіка. Під підозрою опинився і 24-річний сусід загиблого. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності. За зібраними свідченнями, молодик уже кілька днів не з’являвся вдома і в селі його не бачили. За місцем його проживання були вилучені речі, які вказували на можливу причетність до вказаного тяжкого злочину, - розповів заступник начальника ГУНП Житомирщини В’ячеслав Пашковський.

У ході досудового розслідування встановлено, що молодик потрапив до будинку односельчанина увечері, щоб заволодіти грошима та іншими цінними речами. Позбавивши чоловіка життя, він виніс з його оселі трохи більше тисячі гривень і подався геть із села. Певний час перебував у Києві, а потім повернувся до свого села, де 17 жовтня на місцевому кладовищі його затримали поліцейські.

Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні умисного вбивства з корисливих мотивів (п.2 ч.2 ст.115 ККУ). Нині він під вартою.

За чинним законодавством йому загрожує покарання від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі з конфіскацією майна
Погода, Новости, загрузка...