Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 10:41
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 октября 2019, 14:44

Чуднівські оперативники у столиці затримали підозрюваного у вбивстві бердичівлянина

17 жовтня у м. Києві працівники кримінальної поліції Чуднівського відділення затримали 23-річного молодика, обгрунтовано підозрюваного у вбивстві 41-річного чоловіка. Подія сталася 1 жовтня у с. Жеребки. Нині затриманий утримується під вартою.

Про подію, що сталася близько півночі, до поліції повідомила 14-річна дівчина. Вона та ще четверо дітей, її сестри та брати, перебували у будинку у момент вбивства.

На місці події поліцейські з’ясували, що в оселі проживає 40-річна жінка та її п’ятеро дітей - 15-ти, 14-ти, 11-ти, 4-ох та 1-го року. Того вечора на кухні відбувалось застілля за участі трьох людей: господарки, її співмешканця та знайомого. На певному етапі між чоловіками на грунті ревнощів виник конфлікт, у ході якого один з них схопився за ножа.

У результаті жінка отримала різані рани обличчя, а 41-річний знайомий, житель м. Бердичева, смертельне ножове поранення в область серця. Агресивний співмешканець з місця події відразу втік.

Поліцейські, що прибули для перевірки отриманого повідолення, встановили особу підозрюваного. Він виявився 23-річним жителем Криму, який переїхав близько 5 років тому до столиці.

- Я познайомилась з ним під час роботи у Києві. Між нами виникли стосунки і він разом зі мною переїхав до села. У нас народився спочатку син, а згодом і донька. Проте конфлікти між нами виникали постійно через його ревнощі. Крім того, він не хотів і не збирався працювати, тож він лише коли-не-коли навідувався до мене. Більшість часу ми жили без нього, - розповіла потерпіла.

Працівники кримінальної поліції Чуднівського відділення поліції встановили коло спілкування та зв’язків чоловіка у столиці. Відтак 17 жовтня його вдалося затримати в одній із нежитлових будівель на околиці Києва, де він переховувався від правоохоронців.

- Чоловік кардинально змінив свою зовнішність і уже мав на руках квитки на ранок наступного дня для повернення назад на південь, - розповів начальник Чуднівського відділення поліції Олексій Гнатюк. – Тож зустріч з нашими розшуківцями для нього була настільки ж небажаною, як і неочікуваною.

Нині йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

На час пошуків підозрюваного дітей було вилучено та поміщено до медичного закладу. Нині соціальні служби працюють з матір’ю щодо можливості нею самостійно утримувати та виховувати п’ятеро дітей.

Чоловікові за скоєне загрожує до 15 років позбавлення волі.
Погода, Новости, загрузка...