Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 21:42
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 октября 2019, 19:25

На Житомирщині за добу - 26 пожеж

Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи області ліквідовували займання житлових будинків, господарських споруд, сухої трави, торфу, сміття тощо. Приміром, у с. Сантарка Коростенського району виникла пожежа в дерев’яній господарській будівлі, яка поширилась на дерев’яний житловий будинок. І, як наслідок, повністю згоріли оселя та господарська споруда. Вогонь знищив одну із кімнат житлового будинку в с. Колодяжне Романівського району. Ще одна пожежа сталася в с. Левків Житомирського району. Вогонь спопелив покрівлю житлового будинку та домашнє майно. У с. Павелки Андрушівського району вогнем знищено господарську споруду. Згоріло 60 м² покрівлі господарської будівлі й у м. Баранівка.

Окрім цього, на площі 0,2 гектари горів торф у с. Рудня-Озерянська Олевського району.

Горіло сухотрав'я у м. Малин, смт Пулини, в селах Гвоздава Бердичівського, Ужівка Пулинського та Вереси Житомирського районів на загальній площі майже 7 гектарів.

До того ж, сталося загорання сміття у Бердичеві, Житомирі, Коростені, Новограді-Волинському та в селах Бондарі Овруцького, Грозине Коростенського й Орепи Новоград-Волинського районів загальна площа яких склала понад 850 м².

Громадяни продовжують проявляти безпечність при поводженні з вогнем, а тому управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації закликає жителів області суворо дотримуватися правил пожежної безпеки, бути уважними та обережними з вогнем, адже навіть від кинутого недопалка чи сірника може статися пожежа.
Погода, Новости, загрузка...