Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 03:02
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

23 октября 2019, 14:11

В Житомирській області продовжують виявляти небезпечні знахідки

22 жовтня в с. Сокорики Коростенського району виявлено 7 артилерійських снарядів калібру 105 мм часів минулої війни. На небезпечні знахідки натрапили в лісі місцеві шукачі металобрухту.

Громадяни продовжують знаходити застарілі боєприпаси під час проведення земляних робіт на власних присадибних ділянках, у лісі, на відкритих територіях. До речі, цьогоріч піротехніками управління ДСНС в області знешкоджено більше 700 вибухонебезпечних предметів часів минулих війн.

Тож з метою попередження нещасних випадків серед населення в разі їх виявлення, управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації нагадує: ні в якому разі не торкатися до них і одразу ж телефонувати за номером "101".

Наголошуємо, що під час виявлення підозрілого предмету категорично забороняється пересувати його, засипати ґрунтом, намагатися самостійно знешкоджувати!
Погода, Новости, загрузка...