Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 13:13
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 октября 2019, 10:54

Патрульні поліцейські виявили сумнівні документи та транспортні засоби

27 жовтня, близько 14-ї години, на проспекті Незалежності патрульні помітили транспортний засіб Ford Mondeo, який рухався з порушенням правил дорожнього руху. Під час перевірки документів інспектори виявили ознаки їх підробки. Надалі з’ясувалося, що інформація в документі та базах даних Національної поліції не співпадають. Також, патрульні виявили відсутність VIN-коду на транспортному засобі.

28 жовтня, інспектори патрульної поліції зупинили автомобіль Volkswagen Transporter під керуванням 20-річного водія. Перевіривши транспортний засіб, патрульні помітили, що VIN-код нанесено нерівномірно, що є ознакою підробки номерів агрегатів.

Ще один випадок підробки документів поліцейські зафіксували патрулюючи містом. За порушення ПДР охоронці порядку зупинили автомобіль Daewoo Lanos. Під час перевірки документів виявили, що водійське посвідчення, яке надав водій, має ознаки підробки.

У всіх випадках на місце події охоронці порядку викликали слідчо-оперативну групу. Далі справами будуть займатися слідчі.
Погода, Новости, загрузка...