Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 19:30
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 октября 2019, 10:56

У жителя Брусилова вилучили майже півкілограма наркотичних засобів

26 жовтня у ході проведення санкціонованого обшуку обійстя жителя Брусилова поліцейські вилучили зі схованки чоловіка кількасот грам нарковмісних рослин. Триває досудове розслідування.

Після проведення огляду домоволодіння 27-річного господаря правоохоронці виявили у його підсобному приміщенні картонну коробку, в якій знаходилися висушені рослини, зовні схожі на коноплю.

За словами чоловіка, нарковмісні речовини він заготовив до зими і збирався використовувати для власних потреб. Виявлене було вилучено працівниками поліції для подальшого направлення на дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Нині слідчі Брусилівського відділення поліції встановлюють обставини події у рамках кримінального провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України. Законодавством такі протиправні дії караються від штрафу до 3 років ув’язнення.
Погода, Новости, загрузка...