Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 08:14
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 октября 2019, 12:23

31 жовтня відбудеться вечір пам’яті Олександра Ходаківського

В рамках проекту «Земляк і земляки», здійснюваного Центральною міською бібліотекою імені Василя Земляка, 31 жовтня о 14 год. 30 хв. у музично-театральній бібліотеці відбудеться вечір пам’яті знаного нашого земляка – педагога, композитора, заслуженого діяча мистецтв України Олександра Ходаківського.

Олександр Володимирович Ходаківський - перший педагог класу класичної гітари у Житомирському музичному училищі ім. В.С.Косенка та музичних школах №1 та №3, з якими його пов’язувала багаторічна творча дружба. Серед його вихованців – викладачі дитячих музичних шкіл області, житомирського училища культури та мистецтв імені І.Огієнка, солісти, артисти оркестрів, музикознавці, 10 лауреатів та дипломантів національних та міжнародних конкурсів класичної гітари.

Олександр Володимирович був безмежно закоханий у мистецтво гітари і став автором мистецьких та просвітницьких програм з історії виконавського мистецтва гри на гітарі на Волині і відкрив для нас ім’я видатного нашого земляка, гітариста Марка Соколовського, якому присвятив щорічну концертну програму «Гітара – ніжна любов мого серця».
Погода, Новости, загрузка...