Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 06:34
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

30 октября 2019, 14:50

Житомиряни продовжують виявляти небезпечні знахідки

29 жовтня знову ж таки віднайшли чергові застарілі боєприпаси часів Другої світової війни у Малинському та Чуднівському районах.

"Жителька с. Буки натрапила на мінометну міну калібру 82 мм під час проведення земляних робіт на власному городі, а в с. Юрівка на кладовищі селяни віднайшли 45 мм артилерійський снаряд",- поінформували в Малинському міськвиконкомі.

Як повідомили у Чуднівській райдержадміністрації, у с. Рачки під час проведення земляних робіт у полі виявлено місцевими жителями 76 мм артснаряд та ще 8 артснарядів калібру 76 мм у с. Стетківці, які очевидно залишили на полі шукачі металобрухту.

Крім того, цього ж дня піротехніками аварійно-рятувального загону спецпризначення управління ДСНС в області знищено два артилерійських снаряди, які були виявлені напередодні у м. Житомир та в с. Перлявка Житомирського району.

Зважаючи на щоденні повідомлення про знаходження боєприпасів часів минулої війни та з метою недопущення нещасних випадків, управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації закликає громадян бути вкрай обережними при виявленні підозрілих предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про небезпечну знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку за номером "101" або місцеві органи влади.
Погода, Новости, загрузка...