Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 17:36
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

31 октября 2019, 12:06

За добу ліквідовано 4 пожежі у житловому секторі

31 жовтня о 05:18 до Служби порятунку «101» від сусідів надійшло повідомлення про пожежу в квартирі 4-поверхового житлового будинку в смт Озерне Житомирського району.

По прибуттю чергового караулу вогнеборців до місця виклику було встановлено, що пожежа виникла у двокімнатній квартирі на другому поверсі. Силами бійців ДСНС о 05:58 пожежу локалізовано та о 07:00 – ліквідовано. Внаслідок надзвичайної події загиблих та травмованих не виявлено. Вогонь встиг знищити речі домашнього вжитку на площі 6 кв. м. та пошкодити облицювання стін і стелі в кімнаті.

Як з’ясувалося, господарі квартири залишили на ніч працюючий електрообігрівач, який увімкнули у розетку, розміщену всередині шафи-купе. У кімнаті відпочивали батьки та їхні двоє дітей. Батько, прокинувшись вранці, побачив, що в шафі горить одяг. Він негайно вивів сім’ю з оселі та намагався самотужки впоратись із вогнем. До прибуття рятувальників йому це не вдалося. За інформацією фахівців, попередня причина займання – коротке замкнення в електромережі.

Загалом упродовж минулої доби вогнеборці ліквідували 4 пожежі, що виникли у житловому секторі. Зокрема бійці ДСНС гасили палаючі будинок та прибудову на дачному масиві в с. Чижівка Новоград-Волинського району, дерев’яну оселю у с. Єлівка Малинського району та житловий будинок на 4 господаря у Житомирі.

Загалом з початку року в області зафіксовано вже 552 пожежі у житлових будинках.
Погода, Новости, загрузка...