Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:49
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 ноября 2019, 09:56

ФК «Полісся» на виїзді обігрує ФК «Калуш»

Відпочивши в минулому турі, житомирський ФК "Полісся" насолодилося незапланованими втратами у конкурентів і досить впевнено відправився в Калуш. За досить непростого поєдинку гостям пощастило максимально ефективно використовувати перший тайм. Спершу масована атака пішла через центр, Боровець тягнув м'яч, але залишив його для набігаючого Притиковського, і Денис потужним ударом метрів з 12-ти пробив у район дев'ятки - 0:1.

І ще до перерви ФК Калуш отримав другий м'яч у свої ворота. Невдало зіграв на виході голкіпер при кутовому Задерецький Дмитро, а на лінії штрафного майданчика Максим Боровець підкараулив відскок і з лівої увігнав м'яч у простір між декількома гравцями, що стирчали в районі лінії воротарського - 0:2.

У другому таймі йшла гостра та цікава гра. Були моменти і у Савошко з Книшем, щоб скоротити відставання, але не дарма Полісся славиться як раціональна команда, яка дуже добре і надійно грає за рахунком. З 35 очками Полісся знову очолює турнірну таблицю групи А ІІ ліги.

ФК Калуш - Полісся (Житомир) - 0:2
Голи: Притиковський, 33, Боровець, 45
Погода, Новости, загрузка...