Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 18 квітня 03:43
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 ноября 2019, 12:27

Житомирська триатлетка Юлія Єлістратова виграла срібло на етапі Кубку Світу в Перу

Житомирська триатлетка Юлія Єлістратова виграла срібну медаль на етапі Кубку Світу в Перу, лише долі секунди програвши переможниці гонки японці Ai Ueda.

Єлістратова випливала поза межами першої «пачки», але продемонструвала відмінну швидкість та рішучість підчас велосегменту, а коли справа дійшла до бігу – тут нашій спортсменці мало хто може скласти конкуренцію навіть у світовому триатлоні. А в бігу триатлетка показала найкращий біговий час з усіх учасниць, наздогнавши на фініші лідерів - японку Аі Уєда та Елізабет Браво з Еквадору.

Фінішну стрічу всі троє спортсменок перетнули майже синхронно, випередивши одна одну буквально на корпус, а підсумковий хронометр зафіксував один і той самий результат для них – 59:12. За підсумками етапу Кубка Світу в Перу, Юлія Єлістратова здобула срібну нагороду.

Ця медаль стала дев’ятою нагородою українки на Кубках світу. Раніше впродовж кар’єри Єлістратова завойовувала три золота, одне срібло та чотири бронзи.
Погода, Новости, загрузка...