Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 12:26
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

4 ноября 2019, 15:37

Поліція розшукує 15-річну житомирянку

31 жовтня вийшла з торговельно-розважального центру в обласному центрі та досі не повернулася додому 15-річна житомирянка Дар’я Солонець. Поліцейські розшукують дівчину та просять повідомити будь-яку інформацію щодо місця її можливого перебування.

Востаннє дівчину бачила її мати 31 жовтня під час їх спільного походу до торгового центру. Проте, близько 15 години дитина пішла у невідомому напрямку та досі її місцезнаходження невідоме.
Поліція розшукує 15-річну житомирянку

Прикмети Дар’ї: на вигляд 15 років, худорлявої тілобудови, волосся темно-русе, по плечі, обличчя продовгувате, сірі очі.

Була одягнена у бежеву вельветову куртку, блакитні джинси та светр, мала при собі сумку чорного кольору.

Шановні громадяни! Якщо ви володієте будь-якою інформацією щодо місця знаходження Дар’ї, повідомте на спецлінію «102» чи зверніться до найближчого відділення поліції.
Погода, Новости, загрузка...