Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 08:43
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 ноября 2019, 16:48

Чуднівський район: піротехніки знищили чотири вибухонебезпечні предмети часів минулих війн

5 листопада група піротехнічних робіт Управління ДСНС Житомирщини знищила чотири вибухонебезпечні предмети часів минулих війн, що були виявлені напередодні в селах Краснопіль та Тютюнники Чуднівського району.

У першому випадку на небезпечне відлуння війни натрапив селянин під час проведення земляних робіт на власній присадибній ділянці. Про це він одразу ж сповістив рятувальників. Фахівці ДСНС, які прибули до місця виклику, обстежили прилеглу територію та виявили 1 мінометну міну калібром 82 мм та 2 ручні гранати Ф-1.

У другому випадку вибухонебезпечний предмет виявили місцеві жителі, які проходили повз ставок. Вода з нього зійшла і з мулу виднівся підозрілий металевий предмет. Прибулі за викликом піротехніки ідентифікували знахідку як 1 фугасна авіаційна бомба (ФАБ-50).

Шановні громадяни! Рятувальники застерігають: якщо ви знайшли невідомий предмет, то одразу ж сповістіть про це за номерами екстрених служб «101» або «102». Ні в якому разі не торкайтеся його! Будьте відповідальні – не залишайте їх без нагляду, адже така необачність може закінчитися трагедією.
Погода, Новости, загрузка...