Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 09:08
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 ноября 2019, 13:32

Андрушівський район: вогнеборці ліквідували пожежу на території приватного домоволодіння

6 листопада о 03:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння в с. Івниця Андрушівського району.

На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем повністю охоплена дерев’яна господарча споруда площею 12 кв. м. Також полум’я вже встигло перекинутися на покрівлю поруч розташованої дерев’яної бані. Вітряна погода сприяла розповсюдженню вогню. Господар та небайдужі сусіди намагалися приборкати пожежу, але їхні спроби виявилися марними.

Зусиллями рятувальників о 03:53 пожежу було локалізовано та о 04:29 – ліквідовано. Вогнем знищено господарчу споруду та 12 кв. м покрівлі бані. Загиблих і травмованих не має. До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежної техніки.

Попередня причина пожежі – коротке замикання в електромережі господарчої споруди, де знаходилися деревообробні станки. Усі обставини надзвичайної події наразі встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...