Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Середа, 13 листопада 19:01
Анонси
В епіцентрі
Начальник ГУНП Житомирщини Сергій Крупєй: Довіра формується щоденною сумлінною та відповідальною роботою
Начальник ГУНП Житомирщини Сергій Крупєй: Довіра формується щоденною сумлінною та відповідальною роботою
Начальник ГУНП Житомирщини Сергій Крупєй: Довіра формується щоденною сумлінною та відповідальною роботоюВіталій Бунечко представив першого заступника голови ОДА – Володимира ФедоренкаГромадськості презентовано проєкт змін до Конституції щодо адмінтерустрою та місцевого самоврядуванняВіталій Бунечко призначив керівника апарату Житомирської ОДА
Загрузка...
Загрузка...

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 ноября 2019, 10:44

Ружинське районне управління долучилось до виконання обласної програми «Дітям Житомирщини – безпечне та якісне харчування»

«Дітям Житомирщини – безпечне та якісне харчування» – саме таку назву має обласна програма, відповідно програми діяльності Кабінету міністрів України, де одною із пріоритетних цілей визначено забезпечення споживача безпечними товарами та послугами, а особлива увага приділяється безпечному та якісному харчуванню дітей .

Так, за ініціативи Ружинського районного управління Дерпродспоживслужби спільно з представниками відділу освіти при Ружинській РДА 5 листопада в приміщенні Ружинської гімназії було проведено семінар-навчання із директорами ЗОШ та завідуючими ДНЗ щодо забезпечення безпечного та якісного харчування дітей в закладах освіти району.

Під час демонстрації презентації учасників семінару було ознайомлено з ситуацією щодо виникнення спалахів харчових отруєнь в школах та дитячих закладах в межах району, області та країни в цілому.

Детально розглядались основні причини виникнення спалахів , опрацьовувались заходи профілактики.

Особлива увага була приділена належному матеріально-технічному забезпеченню харчоблоків та наголошено на необхідності оформлення паспортів харчоблоку. Також у ході проведення семінару керівників навчально-виховних закладів ознайомлено з особливостями та термінами впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) в закладах , – розроблення і введення в дію та застосовування постійно діючих процедур, що засновані на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках .
Погода, Новости, загрузка...