Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 16:10
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

17 ноября 2011, 10:51

Правосудие в Житомирской области: за поломанные судьбы молодых девушек – всего два года тюрьмы?

Чоловік обвинувачувався у втягненні з метою наживи у зайняття проституцією жінок. Зокрема, у ході розслідування кримінальної
Два з половиною роки позбавлення волі за сутенерство все ж таки отримав 44-річний житомирянин. В нашій країні вироки з реальними термінами позбавлення волі для сутенерів, допоки є, швидше, винятком, аніж прийнятною практикою. Втім завдяки наполегливості працівників міліції Житомирщини та ретельному документуванню обставин скоєння злочину вина 44-річного житомирянина при судовому розгляді справи повністю була доведена.

Чоловік обвинувачувався у втягненні з метою наживи у зайняття проституцією жінок. Зокрема, у ході розслідування кримінальної справи, порушеної за ч. 2 ст. 302 (Створення або утримання місць розпусти і звідництво) та ч. 2 ст. 303 (Проституція або примушування чи втягнення до зайняття проституцією) Кримінального кодексу України були встановлені неодноразові факти його звідництва повії з клієнтами.

Чоловік самостійно підшукував охочих до сексуальних втіх з «дівчатками» і домовлявся про всі обставини. Потім на власному автомобілі сутенер відвозив дівчину, завербовану ним раніше обіцянками про гарний заробіток, до лазні, квартири чи приватного будинку (щоразу місце могло змінюватись). Отримував за це гроші – 400 гривень – та очікував закінченні сеансу «кохання». Після чого виплачував повії 100 гривень, решту залишаючи собі за «труди».

Втім під час затримання оперативниками відділу по боротьбі з кіберзлочинністю та торгівлею людьми, чоловік стверджував, що взагалі не розуміє про що йдеться. Проте низка речових доказів та красномовні грошові купюри з невидимими при звичайному світлі написами «порно», вилучені у нього, змусили таки визнати причетність до сутенерства.

Корольовський районний суд м. Житомира, розглянувши представлені матеріали, засудив обвинуваченого до 2 з половиною років позбавлення волі.


БЕРДИЧІВ ДІЛОВИЙ
Погода, Новости, загрузка...