Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:02
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

21 ноября 2019, 19:26

У Житомирі проходить фестиваль-конкурс родин «Увага дитині – успіх країні»

Сьогодні, 21 листопада, у Житомирі проходить завершальний етап обласного мистецького конкурсу-фестивалю родин «Увага дитині – успіх країні» у приміщенні міському будинку культури міста.

Фестиваль спрямований на те, щоб підтримати талановиті, творчі родини Житомирщини, які виховують дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також сприяти реалізації їхніх творчих задумів.

Цей фестиваль проходить з 2017 року у трьох містах області: Бердичеві, Коростені та Житомирі. Кожен із учасників має змогу проявити себе не тільки танцювальними чи вокальними майстерностями, а й показати свої творчі роботи. Наприкінці зустрічі опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі отримали подяки, а учасники – медалі та подарунки.

За інформацією служби у справах дітей ОДА, 18 листопада відбувся черговий етап фестивалю-конкурсу. На мистецьке свято завітали 36 талановитих дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, які проживають у родинах опікунів, піклувальників, прийомних сім’ях, дитячих будинках сімейного типу, та приїхали з різних куточків нашої області. У Бердичеві фестиваль пройшов 12 листопада.
Погода, Новости, загрузка...