Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 14:07
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

2 декабря 2019, 09:50

39-річна житомирянка під приводом закупівлі насіння обкрадала пенсіонерів на Хмельниччині

Працівники Дунаєвецького відділу поліції оперативно встановили особу жінки, яка викрала гроші з будинку 73-річної жительки села Рахнівка. Підозрюваною виявилася 39-річна жителька міста Житомир.

Потерпіла пенсіонерка проживала одна. Доки вона поралася по господарству, зловмисниця проникла до її будинку і з кімнати викрала півтори тисячі гривень.

Вийти на слід крадійки поліцейським допомогли місцеві жителі, які запам’ятали марку та номер підозрілого автомобіля, який того дня їздив по селу під приводом закупівлі насіння.

Поліцейські відразу перевірили вказане авто по відповідних базах даних і завдяки камерам відеоспостереження вирахували його маршрут. Врешті зловмисницю знайшли та затримали аж у Чернівцях.

Наразі підозрюваній суд обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Кримінальне провадження, яке було відкрите за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, уже направлено до суду. Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
Погода, Новости, загрузка...