Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 01:49
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

1 декабря 2019, 18:14

З початку року землевпорядники Житомирщини передали у власність учасникам бойових дій понад одну тисячу земельних ділянок

Від початку 2019 року учасники бойових дій отримали у власність на Житомирщині 1 049 земельних ділянок сільськогосподарського призначення за межами населених пунктів. Проекти землеустрою затверджені на земельні ділянки загальною площею 1 863 гектари.

Переважна більшість земель призначена для ведення особистого селянського господарства (941 ділянка загальною площею 1 852 гектари). Ще 108 наділів площею 11 гектарів використають для індивідуального садівництва.

Загалом від початку запровадження ініціативи про забезпечення землею учасники бойових дій подали до Головного управління Держгеокадастру у Житомирській області 16 511 заяв про надання земельних ділянок у власність. За результатами розгляду заяв військовим надано 9 171 дозвіл на розроблення проектів землеустрою для відведення земельних ділянок загальною площею 13 478 гектарів, у власність передано 5 705 ділянок загальною площею 8 950 гектарів.
Погода, Новости, загрузка...