Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 13:39
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

5 декабря 2019, 13:36

За добу на Житомирщині - 9 пожеж

Упродовж минулої доби вогнеборці області 9 разів виїжджали на гасіння пожеж. Продовжують виникати пожежі в приватних володіннях громадян і, як наслідок, горять житлові будинки та господарські споруди.

Приміром, у м. Баранівка сталася пожежа в дерев’яній господарчій будівлі та поширилась на житловий будинок. Вогнем знищено споруду, 0,5 тон сіна та майно в одній із кімнат оселі. Вщент згоріли господарські споруди й у смт Чоповичі Малинського та в с. Орепи Новоград-Волинського районів. Палали покрівлі навколо димаря житлового будинку в смт Ємільчине та господарської споруди в с. Високе Брусилівського району.

Причини пожеж наразі встановлюються фахівцями, проте ймовірною причиною їх виникнення могло стати порушення громадянами правил безпеки при експлуатації пічного опалення.
Погода, Новости, загрузка...