Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 11:06
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

18 декабря 2019, 14:59

В Житомирській області шукачі металобрухту натрапили на бомбу

17 грудня у Брусилівському районі виявлено 100 мм авіаційну бомбу часів минулої війни.

"На небезпечний боєприпас натрапили в полі неподалік с. Високе місцеві шукачі металобрухту, які одразу ж повідомили рятувальників про страшну знахідку. Сьогодні вибухонебезпечний предмет буде вилучено піротехніками та знищено у спеціально відведеному місці", - поінформували в райдержадміністрації.

Крім того, в с. Гута Забілоччя Радомишльського району під час проведення земляних робіт на власному подвір’ї один із фахівців районного підрозділу ДСНС виявив 122 мм артилерійський снаряд.

У цей же день групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення управління ДСНС в області знищено 4 артснаряди калібру 76 мм, які були виявлені напередодні в селах Дриглів Чуднівського та Корчак Житомирського районів.

Зважаючи на щоденні повідомлення про виявлення на території області боєприпасів часів Другої світової війни та з метою попередження нещасних випадків, управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації закликає громадян бути вкрай обережними при виявленні предметів, схожих на боєприпаси. У жодному разі не варто їх торкатися, а тим паче намагатися перенести. Про небезпечні знахідки необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером "101".
Погода, Новости, загрузка...