Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 07:16
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 декабря 2019, 16:43

Житомирська область: діти вогнеборців та малюки, які мешкають у радіаційно-забруднених зонах, отримали новорічні подарунки від благодійників

19 грудня в День Святого Миколая з подарунками до дітей Овруцького та Народицького районів, що розташовані в зоні радіаційного забруднення, завітали працівники Управління ДСНС в області та Євгенія Дончева – директорка благодійного фонду «Заложники Чорнобиля», який опікуються чорнобильськими проблемами.

Цього дня вони передали дітям рятувальників солодощі та різдвяні листівки, виготовлені їхніми однолітками з Японії. Це відбулося в рамках спільного українсько-японського проекту «Різдвяна листівка 2019» та завдяки плідній співпраці між японськими громадськими організаціями, рятувальниками і житомирським благодійним фондом «Заложники Чорнобиля».

Вже 28 рік японські благодійники допомагають пожежним-ліквідаторам, дітям та медичним установам області у подоланні наслідків аварії на ЧАЕС, оздоровленні населення і забруднених земель Народицького та Овруцького районів та у вирішенні їхніх соціальних питань.

Крім того, подарунки від благодійних помічників Святого Миколая цього дня отримали учні Коростенської та Народицької гімназії, Овруцької ЗОШ №3 та вихованці дитсадків с. Гладковичи та смт Народичі. Малюка, в свою чергу, подякували гостям та порадували святковим концертом.
Погода, Новости, загрузка...