Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 12:45
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

19 декабря 2019, 20:24

Поліцейські привітали вихованців дитячого будинку зі святом Миколая

19 грудня поліцейські завітали до обласного спеціалізованого будинку для дітей-сиріт та дітей, які залишились без батьківського піклування, аби привітати їх зі святами. Окрім солодощів та фруктів, правоохоронці також подарували закладу необхідні засоби для реабілітації та гармонійного розвитку малюків.

Нині у дитячому будинку проживають 109 маляток від народження до 3 років, ще близько 30-40 проходять амбулаторне лікування у відділенні реабілітації. Цей заклад знаний в області своїм надзвичайно чуйним та дбайливим ставленням до дітей, яким необхідні особливі умови для гармонійного розвитку. А ще впровадженням та використанням інноваційних розвиваючих програм для корекції розвитку малят.

- Наш заклад є спеціалізований і нині ми працюємо у двох напрямах: профілактика інвалідності у дітей та ефективна допомога тим з них, хто має інвалідність, - розповідає головний лікар будинку Світлана Урсуленко. – Крім того, ми сприяємо, аби у наших вихованців з’явились свої родини.

Працівники установи показали гостям кімнати для занять з малечею, а також познайомили з окремими спеціальними медико-реабілітаційними можливостями закладу.

- Відчувається, що усе, чим ви займаєтесь, робиться з любов’ю до цих діток, з турботою про їх майбутнє, з вірою і надією в їх одужання чи успішну адаптацію у суспільстві, - сказав начальник ГУНП Сергій Крупєй.

Потому малеча разом з вихователями привітали гостей віршами та хороводом з піснею. Поліцейські, зворушені безпосередністю малят, привітали їх зі святом Миколая та, окрім солодощів і фруктів, подарували спеціальні засоби для реабілітації та раннього розвитку дітей.

Наостанок правоохоронці побажали і малечі, і працівникам спеціалізованого закладу веселих свят та міцного здоров’я.
Погода, Новости, загрузка...