Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Вівторок, 16 квітня 11:26
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

22 декабря 2019, 12:41

Житомирські аудитори протягом січня - листопада 2019 року попередили порушень у сфері закупівель на суму понад 448 млн грн

Фахівці Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області протягом січня – листопада 2019 року провели моніторинг 354 процедур закупівель та попередили порушень на суму понад 448 млн грн.

За результатами проведених моніторингів закупівель, через виявлені порушення замовниками відмінено торги за 69 процедурами на суму понад 366 млн грн, розірвано 95 укладених договорів на суму понад 82 млн грн.

Окрім того, складено та передано до суду 40 протоколів про адміністративне правопорушення за порушення законодавства про закупівлі.

Нагадаємо, що житомирські аудитори виявили порушень на суму понад 338 тис. грн у Житомирському обласному центрі народної творчості.
Погода, Новости, загрузка...