Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 22:55
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

20 декабря 2019, 11:42

На Житомирщині сталося ДТП за участі маршрутного мікроавтобусу

Уранці 20 грудня неподалік смт Ружина сталося ДТП за участі маршрутного мікроавтобусу, є травмовані. Поліція застерігає водіїв: навіть аномально теплий початок зими не відміняє проявів низьких температур на ґрунті - інею та ожеледі. Відтак враховуйте ці обставини, як додатковий фактор ризику, та будьте обережні!

20 грудня близько 8:40 на спецлінію «102» надійшло повідомлення про ДТП неподалік районного центру за участю маршрутного автобуса, що прямував з м. Білої Церкви до м. Вінниці. Нині на місці події працюють слідчо-оперативна група та патрульні сектору реагування Ружинського відділення поліції.

Попередньо, водій мікроавтобуса «Мерседес» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де транспортний засіб перекинувся. Однією з причин ДТП могла бути слизька дорога.

За наявною інформацією, травми різного ступеню тяжкості отримали четверо пасажирів. Нині їм надають медичну допомогу. Триває встановлення всіх причин та обставин події.

Поліцейські вкотре нагадують водіям транспортних засобів правила безпеки під час кермування у холодну пору року.
Погода, Новости, загрузка...