Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:18
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 декабря 2019, 08:52

У Житомирі за квартирну крадіжку двох молодиків засуджено до 4 років позбавлення волі

Житомирською місцевою прокуратурою здійснено публічне обвинувачення у справі щодо скоєння двома особами крадіжки із квартири житомирянина.

За результатом розгляду справи вироком Богунського районного суду міста Житомира від 19.12.2019 обох осіб визнано винними у скоєнні злочинів за ч. 3 ст. 186, ч. 3 ст. 357, ч. 2 ст. 185 КК України та призначено кожному покарання у виді 4 років позбавлення волі.

Обставини справи: у липні цього року двоє житомирян, 1992 та 1993 років народження, один з них неодноразово судимий, за попередньою змовою, розподіливши між собою ролі, скоїли крадіжку із квартири місцевого жителя.

Зокрема, один з них, назвавшись сусідом, подзвонив у квартиру мешканця та сказав, що він його затоплює.

А коли довірливий господар почав показувати йому ванну кімнату та кухню, зачинив чоловіка у кухні, утримуючи двері. У цей час його пособник обшукав квартиру та викрав грошові кошти, паспорт та банківські картки потерпілого, після чого обоє втекли з місця вчинення злочину.

У суді обвинувачені пояснили, що мотивом скоєння крадіжки було бажання роздобути гроші на випивку.
Погода, Новости, загрузка...