Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 07:00
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

24 декабря 2019, 20:56

Черняхівський район: ліквідовано пожежу у лазні

20 грудня о 20:15 за екстреним номером «101» надійшло повідомлення про загоряння в приватній лазні у с.Вишпіль Черняхівського району. На місце події було скоординовано два відділення з 11-ої та 23-ої державних пожежно-рятувальних частин.

По прибуттю було встановлено, що горить дах будівлі на площі 90 кв.м. Також з’ясувалось, що лазня розташована в двоповерховому приватному житловому будинку, загальною площею 230 кв.м. Пожежа почалась з парної, з неї вогонь перекинувся на другий поверх у кімнату відпочинку, що повністю обшита деревом. По ньому полум’я і почало розповсюджуватись далі.

Пожежу локалізовано о 21:35, ліквідовано о 22:50. Вогонь встиг знищити 90 кв.м даху, подальшого його поширення вдалося не допустити.
Погода, Новости, загрузка...