Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:07
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

25 декабря 2019, 09:33

За фактом подій на проспекті Незалежності у Житомирі поліція розпочала кримінальне провадження

24 грудня увечері поблизу будівництва автозаправної станції по проспекту Незалежності відбулась кількагодинна акція протесту місцевих жителів. Під час її проведення водій автомобіля "Volkswagen Transporter" скоїв наїзд на чоловіка. За вказаним фактом розпочато досудове розслідування.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. Встановлено, що за кермом транспортного засобу перебував 36-річний житель м. Павлограда Дніпропетровської області. Його було доставлено до відділку, де отримано пояснення шодо вказаної події. Також чоловіка освідувано щодо вживання алкоголю.

Потерпілий, 39-річний житомирянин, попередньо, отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, струсу головного мозку та забоїв. Йому надавалась медична допомога без госпіталізації.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність від штрафу до 3-річного обмеження волі.
Погода, Новости, загрузка...