Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Субота, 20 квітня 07:43
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

26 декабря 2019, 15:15

Голова обласної ради взяв участь у селекторній нараді щодо реалізації земельної реформи

Голова обласної ради Володимир Ширма разом із першим заступником голови облдержадміністрації Володимиром Федоренком 26 грудня взяли участь у селекторній нараді, що стосувалась впровадження земельної реформи.
Голова обласної ради взяв участь у селекторній нараді щодо реалізації земельної реформи

Селекторну нараду провів заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарас Висоцький, який зазначив, що в державному бюджеті на наступний рік передбачено 4 млрд грн для надання фінансової підтримки аграріям та реалізації земельної реформи.

Заступник Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України зазначив, що пропозиціями щодо внесення змін у закон про ринок землі передбачено зокрема, відтермінування надання землі іноземцям до проведення всеукраїнського референдуму; зменшення концентрації сільськогосподарських земель в одних руках до 10 тис. га; закладення необхідних сум коштів для ефективної реалізації земельної реформи тощо.

Учасники наради, серед яких представники аграрних громадських організацій та фермерських господарств області, мали змогу поставити запитання представникам профільного міністерства та отримати вичерпні відповіді.
Погода, Новости, загрузка...