Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 22:00
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 декабря 2019, 15:37

Маленьким пацієнтам дитячої міської лікарні подарували новорічний настрій

Вранці 27 грудня на малечу, що перебуває на лікуванні у дитячій міській лікарні, чекав приємний сюрприз. Посадовці Житомирської міської ради та представники міського центру соціальних служб для сім’Ї, дітей та молоді завітали до педіатричних відділень Дитячої лікарні імені В.Й. Башека, аби наповнити приємними емоціями передсвяткові дні дитячого очікування.

З побажаннями якнайшвидкого одужання маленьких житомирян привітала секретар міської ради Наталія Чиж: "Я впевнена, що незабаром ви всі повернетеся додому і святкуватимете новорічні та різдвяні свята у родинному колі. Нехай всі ваші мрії здійсняться!"

Вдячні дітлахи ж із задоволенням розповідали віршики Святому Миколаю та відгадували загадки.

Привітання малечі, що знаходяться на лікуванні у дитячій міській лікарні є традиційними. Такі заходи піднімають настрій дітям у передноворічний період і сприяють їх швидшому одужанню. На сьогодні 200 житомирських дітей перебувають на стаціонарному лікуванні. Усі маленькі пацієнти отримали солодкі подарунки від Житомирської міської ради.
Погода, Новости, загрузка...