Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 28 березня 12:40
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

27 декабря 2019, 17:37

Олексій Гончарук визначив три головні пріоритети в роботі регіонів

Під час селекторної наради з регіонами Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук окреслив головні пріоритетні завдання в роботі на кінець поточного року та початок наступного року. Це зменшення ціни в платіжках за опалення, забезпечення продовження медичної реформи – автономізації закладів вторинної та третинної ланки, боротьба з тіньовими АЗС.

Нарада відбулась сьогодні, 27 грудня, за участю голови ОДА Віталія Бунечка, першого заступника голови ОДА Володимира Федоренко та заступниці голови ОДА Наталії Остапченко.

За словами Прем’єр-міністра України, в багатьох містах вже знають, які інструменти потрібно застосувати, щоб знизити суми в платіжках. Це стосується опалення на природному газу. Міністерство розвитку громад та територій України консультує всіх з цього питання.

Олексій Гончарук наголосив на тому, що до лютого всі мають завершити автономізацію, комп’ютеризацію та підключення до спеціалізованої медичної електронної системи.

«Нелегальні заправки мають піти з українських вулиць та доріг. Держава по вертикалі дали завдання, надали вказівки. На рівні голови ОДА в областях мають створити міжвідомчі групи, котрі будуть займатися боротьбою з нелегальними АЗС», – зазначив Прем’єр-міністр України.

Голова ОДА Віталій Бунечко відмітив, що на Житомирщині з 15 листопада працює така міжвідомча робоча група. І саме сьогодні, 27 грудня, провели нараду питання нелегальної торгівлі нафтопереробними продуктами в області. Завдяки «гарячій лінії» отримали 56 заявок, з яких виявили 35 легальних АЗС. По 11 об’єктам здійснили перевірки, а по 10 проведуть аудит найближчим часом.
Погода, Новости, загрузка...