Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 00:07
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 декабря 2019, 00:16

У Баранівському районі Житомирщини запрацювала поліцейська станція

27 грудня у с. Рогачеві Баранівського району запрацювала шістнадцята в області поліцейська станція. Офіційний старт її роботи відбувся за участі керівництва Головного управління Нацполіції Житомирщини, Баранівської ОТГ, сільського старости, депутата обласної ради та місцевих підприємців.

Приміщення поліцейського офісу розміщено у будівлі сільського будинку культури. Тож більше тисячі мешканців села матимуть зручну можливість у разі потреби звернутись до свого дільничного офіцера, не виїжджаючи до райцентру.

- Ми маємо спільну мету – зробити життя жителів нашої держави, області, вашого села безпечнішим. З початком роботи цієї станції жителі відчують покращання в забезпеченні публічного порядку і реагуванні на їх звернення. Для нас дуже важливий зворотній зв’язок з громадами, - сказав керівник Головного управління Нацполіції в Житомирській області Сергій Крупєй.

Традиційно поліцейська станція у Рогачеві розрахована на постійне перебування тут дільничного офіцера. Його робоче місце відповідно обладнане комп’ютерною технікою, а під час відкриття від місцевої влади та підприємців подарували ще й багатофункціональний офісний пристрій.

За словами Андрія Зайця, він працює старшим дільничним і обслуговує Баранівську об’єднану територіальну громаду, до складу якої входить і Рогачів. Серед питань, з якими звертаються місцеві жителі, - дрібні крадіжки, неполадки у сім’ях, породжені зловживанням алкоголем, а також хуліганства.

Ще один кабінет поліцейської станції обладнаний спеціально для роботи інспектора ювенальної превенції, який працюватиме тут за графіком.

- Ми маємо багато планів та проектів по розвитку нашої громади і одним із ключових аспектів в їх реалізації є саме безпека та правопорядок, тому ми всіляко сприяємо і підтримуємо ініціативи, пов’язані із вирішенням питань цього спрямування, - сказав голова Баранівської об’єднаної територіальної громади Анатолій Душко.

Очільник поліції Житомирщини Сергій Крупєй вручив голові Баранівської об’єднаної територіальної громади Анатолію Душку та в.о. старости с. Рогачева Володимиру Дейнеці Подяки Головного управління Нацполіції в області за плідну співпрацю та взаємодію на задах партнерства.

Нагадаємо, у поточному році у регіоні розпочали функціонування поліцейські станції у Радомишльському, Хорошівському (смт Іршанськ), Брусилівському, Романівському, Попільнянському районах, у м. Житомирі та тепер і на Баранівщині. Днями дільничні офіцери поліцейських станцій Хорошівського та Новоград-Волинського районів прозвітували громадам про результати своєї діяльності.
Погода, Новости, загрузка...