Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 12:26
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

29 декабря 2019, 12:42

Житомирська область одна із перших розпочала перевірки нелегальних АЗС, – Віталій Бунечко

На цьому наголосив голова ОДА Віталій Бунечко під час наради з питання ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами у Житомирській області.

Нарада відбулася 27 грудня, за участю першого заступника голови ОДА Володимира Федоренка та представників правоохоронних органів області.

«За розпорядженням Прем’єр-міністра України Житомирська область одна з перших розпочала перевірки нелегальних АЗС. Від представників правоохоронних органів чекаю інформацію про проведений аудит, наступні кроки та результати здійснених перевірок», – зазначив Віталій Бунечко.

За інформацією в.о. директора департаменту агропромислового розвитку та економічної політики ОДА Наталії Арендарчук, на «гарячу лінію» щодо роботи незаконних АЗС надійшло 56 заявок. Ці дані передали до головного управління Нацполіції та Головного управління Державної податкової служби в області.

Так, за інформацією Головного управління ДПС у Житомирській області, опрацювали усі 56 заявок, з яких виявили, що 35 – легальні АЗС. За результатами перевірок вже оштрафували 11 автозаправних станцій на суму 4,3 млн грн. Переважно у всіх дозвільні документи отримані з порушенням законодавства. Загалом ГУ ДПС області має інформацію про нелегальну роботу 21 АЗС, ще найближчим часом здійснять перевірки десяти заправок.

Голова ОДА наголосив на необхідності мобілізувати всі сили для здійснення швидких та результативних перевірок.

Перший заступник голови ОДА Володимир Федоренко вніс пропозицію про залучення до роботи щодо виявлення нелегальних АЗС в області юристів тих автозаправних станцій, які працюють законно.

Нагадаємо, що в області функціонує «гаряча лінія», на яку можна повідомити про розташування незаконних автозаправних станцій за телефоном (0412) 47-46-33.
Погода, Новости, загрузка...