Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 04:00
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

6 января 2020, 11:28

На Житомирщині поліція припинила функціонування ще двох гральних закладів

Правоохоронці продовжують відпрацювання, направлені на викриття гральних закладів. Зокрема у ніч з 4 на 5 січня у смт Черняхові та Лугинах було припинено незаконне ведення грального бізнесу. Розпочаті кримінальні провадження.

4 січня на одній із вулиць смт Лугини поліцейські виявили заклад, в якому можливе здійснення азартних ігор через комп’ютерну систему та мережу Інтернет. У результаті проведених слідчих дій поліцейські вилучили із приміщення системні блоки, монітори, інше комп’ютерне обладнання та флеш-носії.

Після опівночі 5 січня працівники Управління стратегічних розслідувань Департаменту СР НПУ зафіксували факт організації діяльності, пов’язаної з гральним бізнесом у приміщенні на одній з вулиць у смт Черняхові. Попередньо, відвідувачам надавався доступ до азартних ігор. У результаті проведеного невідкладного обшуку із закладу вилучили системні блоки та монітори, касовий апарат та інше майно, що може свідчити про протиправну діяльність.

За обома фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом), у рамках яких триває встановлення організаторів та причетних осіб до ведення нелегальної діяльності.

Поліцейські області продовжують відслідковувати ситуацію щодо припинення грального бізнесу та закликають громадян у разі виявлення функціонування закладів для азартних ігор повідомляти за номером «102».
Погода, Новости, загрузка...