Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 08:38
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 января 2020, 13:10

На Різдво поліція Житомирщини розшукала трьох дітей, згодом встановлено місцезнаходження ще двох дівчат

Упродовж минулої доби поліцейські зареєстрували 5 повідомлень про зникнення неповнолітніх жителів області. За сприяння правоохоронців троє знайд повернулись додому. Станом на ранок 8 січня у розшуку залишались 2 дівчат-подружок з Житомирського району. Близько півдня їх місцезнаходження правоохоронці встановили.

Близько півдня 7 січня до Житомирського відділу поліції звернувся житель обласного центру, який повідомив про зникнення свого 16-річного сина. За словами чоловіка, юнак ще 5 січня пішов до друга і до цієї пори додому не повернувся. Поліцейські перевірили усю наявну інформацію і встановили, що хлопець гостював у товариша, «забувши» попередити про це рідних. Юнака поліцейські передали батькам.

Ще одного 16-річного парубка бердичівські правоохоронці за заявою його батьків виявили у нічному закладі. Хлопець не відповідав на дзвінки схвильованих дорослих і розважався у компанії. Втім повернутись додому йому довелось у супроводі поліцейських.

Увечері того ж дня у м. Малині правоохоронці допомогли встановити місцеперебування 10-річного колядника, який так захопився різдвяною традицією, що не повернувся додому вчасно. Поліцейські знайшли хлопця близько 23 години у райцентрі та доставили додому.

Нині продовжується розшук двох подружок із Житомирського району віком 14 та 12 років. Про зникнення дівчат до відділення поліції повідомили їх батьки уночі 8 січня. За наявною інформацією, обидві подружки під приводом колядок вирушили зі станції Пряжева до селища Озерного і далі про їх місцезнаходження нічого не відомо. Мобільні телефони в обох були вимкнені.

Близько півдня 8 січня місцезенаходження обох дівчат правоохоронці встановиоли. Об'єктом злочину вони не стали. Нині зі школярками та дорослими членами їх родин працюють ювенальні поліцейські.

– Закликаємо громадян уважніше ставитись до дозвілля неповнолітніх дітей. Зимові канікули наразі тривають, тож не забудьте проконтролювати місце перебування, коло спілкування та зайняття ваших школяриків і студентів, - нагадує заступник начальника ГУНП Житомирщини Артем Лисогор.
Погода, Новости, загрузка...