Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

Червер, 25 квітня 06:58
Анонси
В епіцентрі
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімей
У Бердичеві працює Ветеранський хаб для підтримки Захисників та їх сімейВолейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громад

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

8 января 2020, 14:15

Мешканці громади мають можливість змістовно провести своє дозвілля

У Мальованському сквері з’явився громадський простір з метою поліпшення комфорту дозвілля маленьких та дорослих членів територіальної громади.

У рамках проєкту «Бюджет участі» у Мальованському сквері з’явився громадський простір з дитячим та спортивним майданчиками. Проєкти "Дитяча мрія" - облаштування дитячої зони у Мальованському сквері!» та «Територія здоров'я на Мальованці» перемогли на загальноміському голосуванні у 2019 році.

Відкритий обладнаний простір на Мальованці створено з метою залучення різних верств населення до здорового способу життя. Він включає в себе майданчик, облаштований вуличним спортивним інвентарем для занять фізичною культурою та спортом.

Дітлахи ж мають можливість повноцінно гратися та розвиватися, знайомитися й спілкуватися, відпочивати спільно з батьками. Дитячий ігровий майданчик облаштовано саме з цією метою. Тут - ігровий комплекс з різноманітними елементами. Малюки мають можливість безпечно гратися, а батьки контролювати їх місцезнаходження.
Погода, Новости, загрузка...