Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 19 квітня 16:53
Анонси
В епіцентрі
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату України
Волейбольний клуб «Житичі-Полісся» здобув бронзову сходинку Чемпіонату УкраїниЖитомирська волонтерка закликає містян продовжувати допомагати захисникамПроектна команда «Лабораторії підприємництва» взяла участь у тренінгу з підсилення спроможності громадЖитомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 января 2020, 12:30

У Житомирі сталося загоряння балкону багатоповерхівки

11 січня о 00:58 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на балконі квартири багатоповерхівок, що по вул. І. Мазепи в обласному центрі.

На місце події рятувальники з’ясували, що балкон, який повністю охопив вогонь, знаходиться на п’ятому поверсі. Існувала загроза поширення полум’я всередину квартири та на балкон поверхом нижче. Локалізував пожежу за допомогою лафетного ствола, фахівці ДСНС проклали дві магістральні лінії через під’їзд багатоповерхівки на п’ятий поверх та по висувній автодрабині і продовжили гасіння.

Пожежу вдалося ліквідувати майже за 50 хвилин. Внаслідок надзвичайної події ніхто не постраждав. Завдяки оперативним діям рятувальників квартира та сусідній балкон залишилися неушкодженими. З вогнем боролися 17 чоловік особового складу та 4 одиниці спецтехніки.

Попередня причина пожежі – необережність під час куріння власника квартири. Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.
Погода, Новости, загрузка...