Житомир-Експрес
регіональний сайт новин

П'ятниця, 29 березня 11:55
Анонси
В епіцентрі
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громаді
Житомирські артисти передали чергову гуманітарну допомогу Баранівській громадіУ Житомирі своїми імеджевими та бізнес секретами ділилася Тетяна ВовкЖитомирські самбістки здобули золото на етапі Кубку світу зі спортивного та бойового самбоНові горизонти для захисників, які звільнилися зі служби за станом здоров’я

Программа телепередач на TVgid.ua.
Все последние новостиУкраины на ukr.net.
Автопродажа Renault для автолюбителей Украины.
http://job.ukr.net/ - вакансии со всей Украины.

11 января 2020, 16:14

У Коростені поліцейські активізували превентивну роботу

У результаті комплексних профілактичних заходів, проведених правоохоронцями у м. Коростені 10-11 січня, викрито 4 кримінальних та припинено понад 40 адміністративних правопорушень.

До оперативно-профілактичних заходів у райцентрі Житомирщини у вечірній і нічний час доби долучились поліцейські місцевого відділу, роти поліції особливого призначення ГУНП, Управління патрульної поліції та військовослужбовці Національної гвардії.

– Таке превентивне відпрацювання стосувалось попередження злочинів та правопорушень, що зазвичай вчиняються на вулицях та в інших публічних місцях населених пунктів: від грабежів і крадіжок до порушень антиалкогольного та антитютюнового законодавства, - прокоментував мету проведення заходів начальник Управління превентивної діяльності ГУНП Житомирщини Михайло Сорока.

Відтак у результаті кількагодинних рейдів правоохоронці задокументували 4 кримінальні правопорушення, пов’язані з незаконним обігом наркотиків. Нарковмісну сировину під час зовнішніх оглядів було виявлено та вилучено у трьох жителів Коростеня.

Уночі 11 січня патрульні зупинили на одній з вулиць райцентру автомобіль «Опель» за порушення Правил дорожнього руху. Знервована поведінка 23-річного водія викликала у правоохоронців підозри, а під час поверхневого огляду у молодика виявили 2 згортки з кристалічною речовиною.

Усе вилучене нині направлено на експертне дослідження. За вказаними фактами розпочаті кримінальні провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.

Серед припинених 42 правопорушень адміністративного характеру найбільше фактів розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадських місцях у п'яному вигляді (ст.178 КУпАП) та куріння тютюнових виробів у недозволених місцях (ст.175-1 КУпАП).
Погода, Новости, загрузка...